Skip to content Skip to footer

Yogalessen

IN DE STUDIO OF ONLINE

De yogalessen bij Stoked About Yoga zijn verschillend van aard. Alle lessen die ik binnen geef zijn ook live online te volgen. En komt dat tijdstip even niet uit? Laat het me weten en ik kan je de les mailen.

Yogastudio Stoked About Yoga

De verschillende lessen

Yin & Relax

langzaam en relaxed

Bij de YIN yoga verblijf je rond de 3-5 minuten in de houding.  Je spreekt de diepere lagen van je lichaam aan.  Je spieren zijn ontspannen en je maakt gebruikt van de zwaartekracht. Het is een meditatieve yoga style.  De houdingen zijn simpel, maar kunnen  uitdagend zijn. 

Het RELAX gedeelte van de les bestaat uit rustige bewegingen en je gaat ervaren dat je, net als bij YIN Yoga, op deze manier ook ruimte creëert in je lichaam.

Slow & Flow

vloeiend en rustig

De asana’s (houdingen) volgen elkaar op in een rustig tempo. Contact met je lichaam maken en je adem daarbij verdiepen en vertragen is de key. Precies zoals de naam zegt gaan we langzaam flowen waarbij je zeker ook spieren gaat aanspreken. Sterker en soepeler maken van je lichaam in een vloeiend en rustig ritme. Ook in deze les komt Yin Yoga aanbod.

Strong & Flow

vloeiend en dynamisch

Is een actieve les waarbij je veel bewegingen maakt: vloeiend en dynamisch. Hoe maak ik een pose ‘mijn’ pose. Je bewaakt je grens en ik geef je alternatieven om houding aan te passen. Je lichaam wordt sterker waardoor je innerlijke kracht wordt vergroot. Net als bij de andere lessen ga je ervaren dat je adem een krachtige verbindende factor is. 

Naast het actieve gedeelte is er aandacht voor rustige houdingen met soms ook Yin yoga. Activiteit en stiltes opzoeken is wel de kern van deze les. Deze combinatie maakt dat de lessen heerlijk gebalanceerd zijn.

Yoga Bootcamp

yoga meets bootcamp

In de buitenlucht sporten en yoga-en. Werken aan je conditie en kracht. Ook meditatie en ontspanning komen aan bod. Yoga vermengd met bootcamp elementen. Een complete work-out voor lichaam en geest. In de buitenlucht sporten en met volle aandacht bewegen is naar mijn mening het aller gezondst voor je.

Rooster

Maandag

  • 19:00 uur     Strong & Flow
  • 20:30 uur    Yin & Relax

Woensdag

  • 09:30 uur   Yoga & Bootcamp (Toolenburgseplas)
  • 19:00 uur    Slow & Flow
  • 20:30 uur   Yin & Relax

Vrijdag

  • 09:00 uur   Slow & Flow

Voor het complete overzicht en direct boeken klik je op onderstaande link. De boeking verloopt via Momoyoga. Geen zorgen, alle stappen zijn gemakkelijk te doorlopen en kom je er toch niet, geen probleem, ik help je graag!

Abonnementen en rittenkaarten

PRIJSLIJST

Af en toe eens een les, of juist regelmaat in je lessen? Kijk wat het best voor jou past in de verschillende vormen van abonnementen en rittenkaarten. Boeken gaat heel gemakkelijk via de Momoyoga app!
Kies hieronder je abonnement of rittenkaart en je wordt automatisch doorgestuurd naar de app. Hierin vind je ook heel overzichtelijk het lesrooster voor de komende periode.

1 x per week

na 3 mnd opzegbaar
45
abo

2 x per week

na 3 mnd opzegbaar
69
abo

losse lessen

om eens te proberen!
15

10 x online

rittenkaart voor 10 online lessen
80

10 x studio

rittenkaart voor 10 studio lessen
130

Yogales met live DJ muziek

Een leuke teambuilding of een actief feestje? Misschien is een yogales met live DJ dan een origineel idee!
Stoked About Yoga Lynet homepage

Mijn Yoga pad

Mijn yoga pad begon in September 2011. Met mijn man en onze twee kinderen ben ik toen verhuisd naar Aruba. Na jaren van stil verlangen kon ik me eindelijk gaan verdiepen in yoga.

Een van mijn eerste yoga ervaringen was bij Rachel Brathen. Eerst kwam ik trouw een keer in de week, maar al snel werden dat twee lessen in de week. Vervolgens kwam een eigen mat, begon ik met een eigen practice thuis en bleef lessen volgen. Yoga werd een soort verslaving voor me. De beste verslaving die ik ooit heb gehad! De beweging met de adem, de stiltes tijdens meditatie; ik vond het geweldig.

Begin 2014 heb ik een teacher training in Costa Rica afgerond bij Frog Lotus onder leiding van Vidya Jacqueline Heisel. Daarna begon ik met les geven bij Manchebo Beach Resort. Een geweldig yoga dek aan het strand met uitzicht op de zee. Ik heb intens genoten van het les geven daar. De meer relaxte flows in de ochtend en de Vinyasa lessen in de avond. Een geweldige dosis ervaring heb ik zo mogen op doen. Verder heb ik op Aruba mijn opleiding Island SUP yoga gedaan en heb ik 1,5 jaar les gegeven op het water. Balanceren op een board met de prachtige zee om je heen heeft me nog meer de ervaring gegeven dat ik in het moment moet blijven.

Begin 2017 heb ik een 200 uur Yin opleiding afgerond van Jose de Haan – de Groot bij de Nieuwe Yoga School. Een hele mooie opleiding waar ik heel trots op ben. Om de cirkel rond te maken heb ik eind maart 2017 een Yin Yang certificaat behaald bij Skadi Paaschen. Yin en Yang, de een bestaat niet zonder de ander en in de lessen maakt dat een mooie combinatie. De rust, de stilte in Yin en de aktieve flow bij Yang.

Mijn yogastijl is puur, eerlijk en in alle vrijheid. Vrijheid van doen, van bewegen, van je grens aangeven, de vrijheid van een lach tussendoor, de vrijheid van je adem ervaren en de stilte opnemen in je lichaam.

Ik ben zo dankbaar dat ik de liefde die yoga in mijn hart heeft mag delen met een ieder die ervoor open staat. Yoga is voor iedereen. Ervaar meer balans, meer vreugde en kwaliteit van het leven.

Yoga

stoked about yoga in hoofddorp