Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yoga en DJ

Yoga met een twist

Na de Yoga & Happy Hour evenementen gaan we het toch eens proberen. Yoga en DJ als bedrijfsuitje of feestje te boeken. Temeer omdat we het zelf ook altijd zo leuk vinden. Dus: een fijne yogales voor alle levels met daarbij live muziek van DJ FRNK. Een tof extraatje die de les nóg completer maakt. Leuk om eens wat anders te doen met een feestje of bedrijfsuitje: Yoga en DJ!

Wat we doen

De yogales wordt gegeven door Lynet van de Stoked about Yoga studio

Lynet is een ervaren yogadocente en geeft lessen voor alle levels in haar yogastudio in Hoofddorp. Je eerste kennismaking met yoga, of misschien al veel vaker op de mat gestaan? Lynet zorgt voor een leuke en uitdagende les waarbij zowel beginner als gevorderde niets hoeven te missen.

Tijdens de les zal Frank de muziek verzorgen en mixed deze live aan elkaar. Denk daarbij aan lounge-achtige muziek, waarbij de yoga-sfeer behouden blijft. Overigens blijft het niet bij alleen mixen, ook de handpan wordt erbij gepakt om de ervaring compleet te maken.

Kortom een leuke twist aan een yogales en daarmee uitermate geschikt om voor een feestje of een origineel bedrijfsuitje een mee te maken!

Onze studio is daarvoor beschikbaar (max 16), maar op lokatie is ook geen enkel probleem.

Alle informatie

Er valt natuurlijk nog veel meer te vertellen. Zeker als je niet eerder bij een Yoga & Happy Hour les bent geweest heb je vast nog vragen. Benieuwd naar de yogales, de muziek, de beschikbaarheid en prijzen? Aarzel niet en neem contact met ons op. Zie verder ook onze Yoga en DJ pagina. Delen mag 🙂

Leave a comment