Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pak je Adem – week

In de week van 31 oktober tot en met 4 november start mijn nieuwe project: De week van ‘Pak je Adem’. Een enorm mooi project om aan te werken en echt eentje die bij mijn hart ligt.

Ik hoor en zie dat bij veel mensen de levensenergie wat opgeslokt wordt door drukte, stress, zorgen, angsten en onrust. Dat wil je niet, je wil je juist rustig voelen. Veilig en liefdevol.

Het zal je waarschijnlijk niet onbekend in de oren klinken, maar langzame ademhalingen zijn goed voor heel je lijf en geest. LESS IS MORE. Maar deze ademhalingsoefeningen toepassen, er bewust mee bezig zijn en aandacht geven is een ander verhaal.

Daar ga ik jou dus mee helpen! Gelijk hierbij wel een belangrijke disclaimer: You have to do the work!

Wat kunnen langzame, kalmerende ademhalingstechnieken voor jou betekenen?

Het is wetenschappelijk bewezen dat toepassen van de juiste technieken:

  • je stress en angst verminderen
  • je energielevel en je immuunsysteem een boost geven
  • zorgen dat je een betere nachtrust ervaart
  • je focus verhogen
  • de bloedcirculatie door het hele lichaam verbeteren
  • bloeddruk verlagend werken

Wat gaan we doen?

In de week van 31 oktober tot en met 4 november ontvang je 5 dagen lang, 5 verschillende, simpele kalmerende ademhalingstechnieken.

De Pak je Adem-momenten die ik heb opgenomen zijn kort, zo rond de 7 á 10 minuten.

Geen tijd hebben is dus geen excuus 🙂

Jij bepaalt zelf op welk moment van de dag je deze doet. Dus bij opstaan, als break in de middag of misschien wel voor het slapen gaan, gewoon wanneer het jou uitkomt. En misschien pak je wel twee keer zo’n moment op de dag: nog beter!

Hoe gaaf om deze week samen met elkaar te doen, maar allemaal op een eigen tijdstip. Echt je eigen moment pakken.

Doe je mee?

Voor maar €29 ontvang je iedere ochtend (natúúrlijk vroeg in de ochtend!) een ‘Pak je adem’ in je mail, die je vervolgens kunt beluisteren zo vaak als je wil.

Boeken kan natuurlijk weer via de Momoyoga app. Klik op de button hieronder!

Sta je niet in het systeem maar wil je wel mee doen? Ook dat kan. Mail me dan op pakjeadem@gmail.com (mailto:pakjeadem@gmail.com)

Deze week ga je me zeker nog tegenkomen op social media. Vertel het door of deel mijn posts, zodat zoveel mogelijk mensen de positieve krachten van een juiste ademhaling kunnen ervaren!

Informeer en inspireer anderen dus stuur deze mail gerust door aan een bekende. Er is niets zweverig aan het pakken van je adem. Je lichaam en geest vinden het namelijk heerlijk als je dat bewust doet.

Je adem is je levensenergie. Je gaat zorgen dat alles weer gaat stromen.

Leave a comment