Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pak je… Moonbird!?!

Wat is Moonbird?

Moonbird is een klein apparaat dat jou begeleid tijdens ademoefeningen. Deze oefeningen zijn erop gericht om je autonome zenuwstelsel tot rust te brengen. Je neemt de Moonbird in je hand en bij het uitzetten adem je in en als het apparaat kleiner wordt adem je uit. Het is daarmee een gids waarmee je verschillende kalmerende ademhalingsoefeningen kan volgen. De app geeft real-time biofeedback over HR en HRV, evenals het niveau van coherentie. Met de app kun je ook verschillende oefeningen kiezen of je eigen persoonlijke ademhalingsritme instellen.

Waarom zou je het gebruiken? 

Zoals je misschien wel weet heeft langzaam, volledig en bewust ademhalen veel voordelen. Zo verlaagt het onder andere het stress niveau in je lijf en verbetert het de ademhaling, waardoor je je energieker kan gaan voelen. Gedurende de dag kan de Moonbird je een reset geven. Het kan je ook helpen om sneller in slaap te vallen. Door het volgen van het ritme van het apparaatje in je hand, brengt deze je tot rust en in een ontspannen toestand.  

Moonbird is je ademcoach die je op elk moment van de dag erbij kan pakken. Ideaal toch ?! 

Mijn eigen ervaring? 

De timing dat ik de Moonbird in huis kreeg was perfect. Ik heb het goed kunnen testen toen ik na een kleine ingreep verplicht een week rust opgelegd had gekregen. Het was heerlijk om vaak bewust en langzaam te ademen met de Moonbird als coach. Ik was in een hele relaxte staat van zijn en dat is natuurlijk bevordelijk voor een genezingsproces.  

Ook gebruik ik het tijdens mijn eigen Yin yoga practice. Ik vind Yin yoga thuis niet altijd makkelijk. Ik kwam op het briljante 😉 idee om de Moonbird erbij te pakken. Deze begeleid me nu naar een volledige, rustige adem. Het voelen van support die de Moonbird me geeft en de rust/reset die ik daarna ervaar is heel erg fijn! 

Nog een leuk weetje… het apparaat ligt bij ons in de woonkamer en met regelmaat betrap ik een gezinslid erop dat ze de Moonbird ook even gebruiken. Dat maakt mij helemaal blij natuurlijk. 

We kunnen allemaal goede ademhalingen gebruiken en het voelen van begeleiding is gewoon heel fijn. Het apparaat is niet goedkoop, maar eenvoudig en effectief is het zeker.  

Korting op de Moonbird!

Met de code PAKJEADEM kun je de Moonbird nu bestellen met 10 Euro korting via de link hieronder. Er is momenteel ook een Black Friday actie, waardoor je tot en met 27 november met deze code zelfs 20 Euro korting krijgt. De Moonbird koop je dan tijdelijk voor € 159,-

Leave a comment