Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nieuwe website!

Stoked about Yoga & Pak je adem

Het is zover! Als je dit leest heb je het natuurlijk allang gemerkt. Een nieuwe frisse website voor Stoked About Yoga en daarbij nu ook: Pak je Adem. Ik hoop dat de website je bevalt en dat alles net wat gemakkelijker en overzichtelijker is op deze manier. Yoga en ademcoaching Hoofddorp nu samen op het web.

Nu ook ademcoaching

Reden voor een upgrade was ook het feit dat ik, naast het geven van de vertrouwde yogalessen, nu ook als ademcoach aan de slag ga. Daar ben ik super blij mee en ook wel een beetje trots op. Yoga en ademhaling gaan zo mooi hand in hand, dat het volgen van de opleiding daartoe eigenlijk de meest logische stap was voor mij. Je vindt daar overigens hier meer over! Yoga en ademcoaching hebben op de site nu hun eigen afdeling. Klik er eens lekker in rond!

Meer evenementen, meer nieuws

Op mijn site vind je nu rechtsboven een blok met AGENDA. Deze neemt je mee naar een agenda waarin je een overzicht vindt van alle aankomende evenementen en extra informatie daarover. Super cool toch! Ook in de sectie BLOG ga je wat vaker nieuws, blogs en andere zaken vinden die ik graag met je deel.

Feedback? Graag!

Frank is druk bezig geweest met het ombouwen van de website. Uiteraard hebben we getest en ook láten testen, maar er kunnen hier en daar natuurlijk foutjes in sluipen. Mocht je daar nu tegenaan lopen, van spellingsfout tot niet-werkende linkjes oid, laat het me dan weten! Ook als je ervaring op bijvoorbeeld een tablet of mobiele telefoon tegenvalt, let me know! Last but not least, wil je een complimentje kwijt dan is dat natuurlijk ook altijd leuk om te horen.

Reageren kan onder de berichten die worden gepost, maar via mail kan natuurlijk ook altijd. Klik dan hieronder op de button en laat het ons weten!

Leave a comment