Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mijn adem pad…

Ik ben vanaf 2014 werkzaam als yogadocente. Bij de yoga is adem ook een heel belangrijke tak in de yoga filosofie. Ik ervaarde toen al dat adem echt een kracht is. Om rustiger te worden, meer focus te creëren en ook die extra power te geven tijdens een yogahouding (asana). 

Adem steeds meer aandacht

Ademhaling werd gaandeweg steeds belangrijker voor mij en staat ook altijd centraal in de yogalessen die ik geef.
Ik wilde ADEM graag verdiepen voor mezelf en ook beter en meer kunnen overbrengen voor diegenen die daarvoor openstaan. 

Ademcoach opleiding

In 2021 tijd kwam bij mij heel erg de behoefte naar boven om iets nieuws aan te gaan. Toen in één week tijd steeds ‘ademcoach’ op mijn pad kwam, voelde ik dat als een teken van het universum. Ik ben er helemaal voor gegaan. Het is een prachtig pad die ik bewandel en te gek dat jij op mijn website bent belandt.

Mijn ervaring met adem tegenwoordig is dat het je niet alleen rust, focus en kracht geeft, maar bij goed ademen geeft het je ook een vrijer en lichter gevoel en je leeft met meer energie. 

Missie

Mijn missie is zoveel mogelijk mensen fysiek, mentaal, fitter en gezonder laten voelen en ze te inspireren dat ze in hun eigen kracht mogen gaan staan!

Evenementen

Nieuwsgierig geworden? Benieuwd naar wat bewust ademen voor jou kan betekenen? Je kunt er HIER nog veel meer over lezen of neem voor meer informatie eens mijn pagina Pak je Adem door op de website! En dan nog een allerlaatste tip, houd ook de nieuwsbrief en de Agenda in de gaten, daar vind je alle evenementen die ik organiseer.

Leave a comment