Skip to content Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kickstart je week

februari 13 06:35 - 07:00

iedere maandag ochtend

Wat dacht je van elke maandagochtend rustig wakker worden EN een juiste mindset creëren?
You & Me together, online, thuis, 25 minuten.

De Kickstart gaat dus weer starten!

Komende periode pak ik de kickstart lessen weer op. Elke maandag ochtend ONLINE een kickstart en het is een ‘Betaal wat je wil’ les. Je kunt de les gratis boeken. Direct na afloop van de les ontvang je een e-mail met een betalingslink. Met deze link kun je een betaling maken die aansluit bij je budget en je ervaring van de les.

Ik hoop elke maandagochtend van 6:35 uur – 7:00 uur met zoveel mogelijk mensen de week te beginnen.  Doe mee! Laat je verrassen zo vroeg in de ochtend. Geef het minimaal een maand de kans. Samen, maar lekker thuis in je vertrouwde omgeving. Wat rekken en strekken en een frisse en juiste mindset creëren.

YESSSSS of vind je het te vroeg?
Wil je wel goed opstarten maar dan wat later, ik kan je de les mailen. Meld je dan wel aan in momoyoga en laat me weten dat je niet er live bij bent, dan weet ik genoeg. De les wordt direct na afloop naar je gemaild.

Boeken kan via Momoyoga, je ontvangt de link op je mail. Ga hiervoor naar mijn Momoyoga pagina en boek je les. Kom je er niet uit, laat het me weten en ik help je graag op weg!

 

Gegevens

Datum:
februari 13
Tijd:
06:35 - 07:00
Site:
https://www.momoyoga.com/say/lesson/16320455/kickstart

Locatie

Thuis online

Organisator

Stoked About Yoga