Skip to content Skip to footer

Wanneer een ademsessie?

Een ademsessie kan een uitkomst zijn als je bijvoorbeeld

 • stress gerelateerde klachten hebt
 • spierspanning in je lijft ervaart
 • adem hebt die hoog zit of oppervlakkig is
 • vermoeidheidsklachten hebt, een hoge bloeddruk, of last hebt van slapeloosheid
 • onzeker bent of als je op zoek bent naar nieuwe inzichten

Technieken

Afhankelijk van de behoefte en wensen werk ik met diverse technieken om de ademhaling te optimaliseren. Verbonden adem, Wim Hof ademtechniek en Hart Coherentie. 

Wat levert het op?

 • minder stress- en angstgevoelens
 • beter en dieper kunnen slapen
 • meer rust in je hoofd ervaren
 • verscherpt je focus en creativiteit
 • maakt je immuunsysteem sterker
 • je verbetert je spijsvertering
 • verhogen van je zelfbewustzijn
 • meer levensenergie 
 • meer balans in je hele zijn
Yogastudio Stoked About Yoga

Individuele sessie

Als eerste vind er een intake plaats, waarin we kennis maken en waarin we bespreken of er een thema is waar je aan zou willen werken. Dan volgt een analyse van je ademhaling en geef ik je feedback over jouw manier van ademhalen. 
We starten dan met een gecontroleerde, actieve, dynamische ademhaling, die verbonden adem heet. Je verbindt de in- en uitademhalingen met elkaar en op deze manier verbind je met wat er diep van binnen leeft. Het is belangrijk dat je je helemaal op je gemak voelt en dat je de ontspanning toelaat, pas dan kun je openen en loslaten. 
Tijdens de sessie maak ik gebruik van drukpunten en affirmaties om de energie nog meer te laten stromen. Na deze actieve fase komt er een rustfase, de zogenaamd integratie fase. Deze is belangrijk, omdat je daarin alles wat je gevoeld hebt en hebt aangeraakt weer een plek kan geven. 

Ademcirkel

Een ademsessie in een groep. De groepsgrootte ligt eraan of ik in mijn eentje de cirkel begeleid om samen met nog een ademcoach. Het is bijzonder om samen te ademen. Iedereen zit in zijn eigen flow, maar de energie van een groep is prachtig. Het kan je proces versterken en ook een stukje herkenning geven. 
Of je nu ervaren bent of beginner, iedereen is welkom.

Pak je adem pakket

Bij een pak je adem pakket kun je nóg dieper ingaan op zelf heling. Je zult ervaren dat iedere sessie weer anders is. De sessie is helemaal gericht op jouw thema. Een investering in jezelf en in je toekomst. 

1 op 1

Individuele sessie

duur: 1,5 á 2 uur
85
BOEKEN
Pak je adem

Pakket

4 individuele sessies
300
boeken
groepsverband

ademcirkel

duur: ongeveer 2 uur
45
boeken
checklist Pakjeadem

Praktische informatie

Een sessie duurt ongeveer 1,5 á 2 uur (inclusief intake en reflectie) en vindt plaats in de studio of bij mij thuis. Beide ruimtes zijn een fijne en ontspannen omgeving. 

Een andere lokatie is uiteraard ook bespreekbaar. 

Voorbereiding op een ademsessie

 • zorg voor comfortabele kleding, liefst zonder ritsen en knopen.
 • geadviseerd wordt om niet teveel te eten vlak van te voren.
 • plan na een sessie niet direct een volgende afspraak in, geef jezelf even tijd.

Indien je een afspraak moet afzeggen of verzetten, dan verzoek ik je dit minimaal 48 uur van tevoren door te geven. Afspraken die binnen 48 uur voor de geplande tijd worden afgezegd, zullen volledig in rekening worden gebracht.

Wil je een individuele sessie boeken of heb je vragen mail me naar pakjeadem@gmail.com

Pak Je Adem transparant Logo

Pak je adem

ademcoaching in hoofddorp
Mijn pad ademcoaching hoofddorp pak je adem

Mijn adem pad

Ik ben vanaf 2014 werkzaam als yogadocente. Bij de yoga is adem ook een heel belangrijke tak in de yoga filosofie. Ik ervaarde toen al dat adem echt een kracht is. Om rustiger te worden, meer focus te creëren en ook die extra power te geven tijdens een yogahouding (asana).

Ademhaling werd gaandeweg steeds belangrijker voor mij en staat ook altijd centraal in de yogalessen die ik geef.
Ik wilde ADEM graag verdiepen voor mezelf en ook beter en meer kunnen overbrengen voor diegenen die daarvoor openstaan.

In 2021 tijd kwam bij mij heel erg de behoefte naar boven om iets nieuws aan te gaan. Toen in één week tijd steeds ‘ademcoach’ op mijn pad kwam, voelde ik dat als een teken van het universum. Ik ben er helemaal voor gegaan. Het is een prachtig pad die ik bewandel en te gek dat jij op mijn website bent belandt.

Mijn ervaring met adem tegenwoordig is dat het je niet alleen rust, focus en kracht geeft, maar bij goed ademen geeft het je ook een vrijer en lichter gevoel en je leeft met meer energie.

Mijn missie is zoveel mogelijk mensen fysiek, mentaal, fitter en gezonder laten voelen en ze te inspireren dat ze in hun eigen kracht mogen gaan staan.

WAT ANDEREN VINDEN

Een bijzondere en mooie ervaring! 

Ik had al 2 keer eerder een sessie mogen ervaren via andere mensen; 1x met 600 mensen als deel van een jaarprogramma en 1x met Mathijs Bos. Maar die waren niet te vergelijken met de 1-1 sessie van Lynet, die met liefde, aandacht en zorg werd gegeven. Aan de ene kant voelt het vertrouwd en aan de andere kant voelde ik een klein drempeltje dat heel snel weg was. Heel bijzonder om te ervaren dat ik bij bepaalde emoties blokkeerde en dat je die weer letterlijk oplost door er doorheen te ademen. Uiteindelijk ging ik echt ‘opgelucht’ en lichter weg. Dankjewel!

Jeroen M.

Hoofddorp

Mijn eerste ademhalingssessie bij Lynet was een bijzondere, onvergetelijke ervaring.

Ik ging erin zonder verwachtingen, nieuwsgierig naar wat verschillende ademhalingstechnieken met je doen. Uit de yogalessen bij Stoked about Yoga leerde ik afgelopen jaren al veel over ontspannen en controle over de alledaagse hectiek, maar deze kennismaking met het verbluffende effect van gecontroleerd ademen voelt voor mij nu als een grote stap verder. Ik had nooit gedacht dat je op deze manier naar zo’n hoog niveau van volledige rust kon komen, het is een soort van mind-reset waar ik nu, weken na de sessie, nog steeds baat bij heb.

Ik ben heel erg getriggerd en wil dat nog vaker ervaren. Het ademt naar meer!   

Dasa

Hoofddorp

Ik heb onlangs een ademhalingssessie mogen beleven bij Lynet. Was ook een echte belevenis. Ik ben zelf namelijk namelijk best een druk persoon, dat wil zeggen, dat ik niet veel stil zit/ kan zitten. Hierdoor merk ik dat ik mijn ademhaling niet altijd erg onder controle heb en daardoor vaak door mijn mond adem in plaats van door mijn neus.

Ik zat eigenlijk ook meteen in mijn ademhaling flow en voelde al vrij snel een soort rust over mij heen komen. Ook door de rust die Lynet over zich heen heeft en de heerlijke muziek, waar ik mij ook van bewust was. De sessie vloog voorbij, ondanks dat je maar met 1 ding bezig was… met je adem.

In het verleden had ik hier waarschijnlijk een beetje lacherig over gedaan maar ik ben echt om. Het heeft me echt veel voordelen gebracht en ben nu veel bewuster van mijn adem. Niet alleen in dagelijkse leven, slapen maar ook bij het sporten. Na een inspanning kan ik nu veel sneller mijn adem weer onder controle krijgen!

Monique V.

Hoofddorp

Toegegeven, ik vond het erg spannend om een ademsessie te doen. Wat  stond me te wachten? Zou ik het wel goed doen? Toch de studio bij Lynet ingestapt en het avontuur aangegaan. En man, wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Niet alleen stelde Lynet mij volledig op mijn gemak, maar ze begeleidde me deskundig tijdens iedere stap van de sessie. Ik heb een prachtige ervaring gehad die alleen maar naar meer smaakt!

Bedankt Lynet, ik raad het iedereen aan!

Carolien G.

Castricum